A dream come true

Resan hit gick bra men den var lång. Från det att jag satte mig på tåget i Kolmården reste jag ganska exakt 24 timmar innan jag landade på Universal Boulevard i Orlando, Florida. Kön till passkontrollen tog drygt 2 timmar (!!). Ni som känner mig vet hur mycket jag ogillar att stå i kö…

I onsdags besökte vi Universal Studios – Islands of Adventure. Parkerna är verkligen stora. Jag trodde man skulle kunna gå mellan dom, ja det var innan jag besökte den första och förstod att det liksom inte går att jämföra med Gröna Lund utan mer med en stad. Dagens höjdpunkt var helt klart karusellen inne i Hogwarts. Svårt att beskriva för någon som inte upplevt det men man satte sig i en stol likt uppskjutet sedan ”flög” man med Harry Potter. Samma typ av karusell var även Spiderman. Häftigaste jag åkt.

Idag hade vi lyckats få ett pass till Disney’s alla parker till ett kanonpris. Så på en dag betade vi av fem parker där vi avslutade med Magic Kingdom. Dagen då min barndomsdröm gick i uppfyllelse. Svårt att ta in alla intryck. Allting är så påkostat att jag vissa gånger inte visste om jag befann mig inomhus eller utomhus.

Lämna en kommentar