Borta bra, hemma grått

Tillbaka i Sverige. Tre dagar har gått och jag har inte sett skymten av solen. Det är svårt att hitta inspiration till livet när dagarna (vilka dagar?) består av endast mörker och regn. Jag läser en kurs på distans som är totalt fucked up. Antagningen hade inga krav på förkunskap, medan kursen kräver det. Jag känner mig besviken, irriterad, dum i huvudet och framförallt frustrerad. Jag har alltid haft lätt för mig att lära, men för tillfället är mitt huvud mer tilltrasslat än någonsin. Men. Jag har bestämt mig för att lägga alla mindre trevliga tankar om kursen åt sidan och göra allt för att fixa den. Vilket just nu innebär ”bättre fråga och verka dum, än att förbli totalt nollan”.

Mitt i allt regn och ogenomtänkta kurser finns en hel del ljusglimtar också. Jag har en fantastisk resa i bagaget, många intryck som fortfarande behöver tid att smält in. När jag landade i Stockholm tog jag tåget direkt in till city och tillbringade kvällen med Mrs Kantskärning, Matilda. Hon bjöd på grymt efterlängtad svensk potatis och beasås.

Efter besöket i Jakan tog jag min lilla resväska och hoppa på tåget ner till Växjö. En överraskning som jag tror blev uppskattad.. :)

Lämna en kommentar