Årets första fräknar

Igår hade jag en hel dag av egentid. Kände att jag behövde det för att komma i fas igen efter att ha jobbat väldigt mycket senaste tiden.

Besöket hos sjukgymnasten i fredags slutade med domen muskelbristning i både höger och vänster vad. Inte så konstigt att jag har haltat omkring på fotbollsträningarna senaste tiden. Jag har trott att jag bara var lite ”trött” i vaderna. Så  nu blir det cykel och styrketräning en vecka framåt. Dessutom undrade sjukgymnasten, efter att ha gjort lite styrketester på mina ben, hur jag överhuvudtaget kunde spela fotboll med så svaga ben. Jag tycker att jag har blivit betydligt starkare i benen, men tydligen långt ifrån tillräckligt. Så nu kommer stort fokus ligga på att stärka upp mina ben. Främst insida, utsida, baksida, samt vaderna när dom är fit for fight igen.

Besökte gymmet i går eftermiddag. Ingen löpning, ingen rodd, ingen cross utan tråkcykel. Som tur var satt en kille bredvid mig som körde på rätt bra så jag kunde ”tävla” mot honom och pressa mig lite extra. Gymmet är inte mitt andra hem för att jag besöker det ofta, utan för att jag alltid trivs och mår väldigt bra där. Alla bekymmer försvinner och jag fyller kroppen med en positiv känsla.

Gårdagens träningspass:
20 min cykel
axlar, armar

rörlighet
ben (bland annat insida och utsida i kabelmaskin och benböj på ett ben)
rörlighet
core

På kvällen var det grillpremiär. Det finns inte mycket i matväg som slår vårens första grillning…

Lämna en kommentar