Where have you been

Förra helgen speendeeeeeradee jag med Matilda i den e-överkonsumerande (å då menar jag inte skiten vi äter) staden Stockholm. Förutom att springa Hammarbybacken, äta fyra burkar tonfisk och svettas så begick Matilda sitt första brott då hon smugglade in en loka på Rihanna. Ja, vi såg Rihanna också! Fantastiskt. Hon kom och efter några mindre välkända låtar i början så blev det även svettigt på ryggen inne i Globen. Mellan tre kineser och en fanatisk mor och son stod vi upp och dansade med ett euforiskt globen. Min annars så tillgivna höjdskräck omvandlades till ett enormt sug efter att stagediva från över delen av läktaren. Rakt ut över ett allsångssjungande Globen ”We Found Love”.

Bortsett från en av Sverige mest oattraktiva dialeeekter så gillar jag faktiskt Stockholm. Tillgänglighet och tunnelbanor lockar mig på något sätt. En period i livet? Troligtvis. Jag har nu mindre än en månad på mig att besluta mig om jag ska ta hissen eller gå trapporna till sjunde våningen på min första skoldag.

– Visst ska den här bussen till Umeå?
– Nej, Piteå!
– BRA! *kliver på*

– Kommer du från Luleå?
– Nej, Piteå. …NEEEJ Skellefteå kommer jag ju ifrån. Herregud..

Inte lätt.. Humor. Tack å hej!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. TACK själv! :) Du är så ROLIG, vet du det? Hahaha :) Håll reda på iphone-laddaren så den inte fastnar mellan tårna, så ses vi om fyra veckor!!!