Träffade ”syrran” på gymmet

Har sagt upp mitt gymkort på 24fitness och det lutar åt ett regionskort på Sats, då det täcker träning i både Stockholm och Norrköping. Idag besökte jag Sats här i stan. Efter att tjejen i kassan visat mig runt i gymmet kommer en arbetskamrat till henne fram, han ser på mig, nickar och säger ”din syrra va?”, till tjejen i kassan. ”Vadå tycker du vi är lika varandra?”, frågar hon honom. Han blev mycket förvånad när både hon och jag intygade att vi varken var systrar eller känner varandra. ”Men ni verkade ha så himla bra kontakt med varandra!”. Gymmet såg bra ut och jag längtar efter att komma igång med styrketräningen igen när fotbollssäsongen är över.

På väg till bilen öppnade sig himlen och jag fick traska drygt 5km i bara linne och shorts. Pengarna jag sparat in på den billigare parkeringen kändes under simturen väldigt dyra…

Imorgon är det chins-dag för mig!

Vad har Du för övning du tränar extra på just nu?

Lämna en kommentar