Lina

Född och uppvuxen i Skellefteå. Staden med Sveriges bästa hockeylag och sommarkvällar. Min största passion i livet är idrott och träning. Har spelat innebandy, fotboll och hockey. För tillfället jagar jag boll på fotbollsplanen, tyngre vikter på gymmet och ett mer explosivt löpsteg. Älskar träning i alla dess former. Mitt livs näst störta intresse är foto. Har gått omkring med en kamera i handen så länge jag kan minnas. På senare år har jag utvecklat mitt intresse, gått fotokurs och även haft turen att få riktiga fotouppdrag. Ett mål i livet är att bygga en egen fotostudio i hemmet.

Livet är en tävling och som tur är föddes jag till en extrem tävlingsmänniska, tyvärr även dålig förlorare. Jag kan inte låta bli att tävla. Först att reagera vid grönt ljus/grön gubbe, hinna ikapp människor framför mig när jag cyklar eller springer, för att inte tala om sällskapsspel eller tävlingsmatcher. En gång höll jag på att sätta nytt rekord att hinna cykla till jobbet på bara EN låt i lurarna (vilket är en sjukt bra tid). Jag hade flyt med alla trafikljus och trampade på som fan, sista raksträckan kvar och jag matade på i ännu högre tempo, upploppet. Vad händer? En gubbe kör ut, med bil, på cykelvägen, stannar och givetvis blockerar han hela cykelbanan! Jag fick i panik svänga och köra genom både buskar och blomrabatter. Jag tappade all fart.. Genomsvettig, arg och misslyckad i mitt rekordförsök kom jag fram till jobbet.

Jag älskar te, så pass mycket att jag samlar på både tesorter och tekoppar. Mina två favoritteer heter Kiss me Kate och Goji, rekommenderas! Jag är mjölkproteinallergiker och dricker därför sojamjölk för 17,90 och äter aldrig mjukglass. I mitt nästa liv vill jag bli hockeymålvakt och rallyförare. Jag hoppas jag blir tjej även då! Mitt rekord i antal kiwis i rad är fyra. Jag jobbade som brevbärare i fem år (tävlade även där såklart), slutade precis innan jag fick kroniska cementvader.

Jag har bott i Skåne, Kristianstad i tre år. Där hann jag med mycket. Flytta fyra gånger, spela fotboll i tre olika lag, jobba som grafiker, plugga grafisk design, jobba som lagledare, lära mig säga shorts på skånska. Framförallt hann jag lära känna många fantastiska människor. Jag har extrafamiljer där som jag önskar jag alltid kunde bo i samma stad som. I Skåne är det jättenära till massa andra stora städer, där skottar man i ordning stränderna när man i Norrland fortfarande skottar snö. I Skåne säger man bulle om bröd och att man blir röd i huvudet istället för röd i ansiktet. Vi i norr säger bakanför, det gör man inte i söder. I Skåne behöver man stövlar och vindtätt, uppe i norr behöver man lovikkavantar och myggnät.

Just nu bor jag i en större stad i Östergötland. Här pratar man inte lika oförståeligt som i Skåne, men snäppet mer osexigt. Jag arbetar som Personlig Tränare och Behandlingspedagog. Två yrken jag trivs fantastiskt bra med. Jag har länge velat arbeta med människor, men först när jag insåg att jag faktiskt kan förändra och påverka människors liv förstod jag egentligen varför.

Innan jag dör vill jag:

– Gå Inklaleden med en bra kamera och någon jag älskar
– Se en NHL match live
– Gå på kinesiska muren
– Bada med delfiner
– Se El Clasico
– Köpa en Canon Mark III
Få en låt skriven till mig
– Resa till Nya Zeeland
Uppleva Skellefteå AIK ta SM-guld
– Volontärarbeta
Se Zlatan live
– Gå barfota på Golden bridge
– Krama Hanna Ljungberg
– Bygga en egen fotostudio
Äga en egen pikétröja med orden ”Personlig Tränare” på ryggen
– Gå upp i Eiffeltornet
Utbilda mig till PT
– Båtluffa i Grekland
– Ha ätit mjölkfritt fil
– Få in ordet TAP och verbet HE i den svenska ordlistan

Jag tror på karma och reinkarnation. Att det vi ger och utstrålar på något sätt kommer tillbaka till oss. Jag tror att vi lever varje liv för att lära och att vi behöver gå igenom jobbiga perioder för att hela tiden utveckla en större förståelse och lära oss leva i lycka istället för att leta lycka. Jag hoppas att medkänsla och kärlek en dag styr världen istället för pengar och makt. Det viktigaste som finns är kärlek.

Tack för mig!