Möjlighet till jobberbjudande på SATS

Dagen började med en natt utan sömn. Det är så jag lever nu. Det funkar det också. 40/20-intervaller i skogen, luften kändes varm, hjärtat ovant påfrestningen. Ansträngda andetag, älskar känslan av att varje sekund låta huvudet vinna över smärtan. Avslutade träningspasset barfota på bryggan. Idag kunde jag känna solen lysa ända in.

På väg hem trillade min pulsklocka ur fickan. En sträcka på 400m och den har varit helt omöjlig att finna bland alla löven. Onödigt!

Dagens andra ljus var då en kille som jobbar på gymmet nästan övertalade mig att söka jobb där. Han skulle snyggt lägga in ett flertal goda ord om mig (som han inte känner) till chefen. Vi får se vart det leder. Jag vet inte ens vart jag vill bo. Kanske för att det inte spelar så stor roll. Jag har andra mål som är viktigare än mitt blivande postnummer. Det känns skönt att besitta den tryggheten.

Det finns så många vackra människor!

En låt jag aldrig tröttnar på.. Musiken är genialisk.

Delta i diskussionen

2 kommentarer