Mitt 2013

2013 började min väg till en förhoppningsvis lång, utvecklande och lärorik karriär inom träning och hälsa. Jag började min utbildning till Kost & Träningskonsult på The Academy. Mina mål är tydliga och helst av allt skulle jag vilja vara där redan nu, men jag vet att vägen dit troligen kommer vara ännu mer betydelsefull den dagen jag sammanfattar min väg. Dessutom kommer jag aldrig känna att jag kommit ändå fram då det ständigt är en utveckling av kunskap och sätt att förmedla den. Min känsla just nu är förväntansfull och glad över av att ha hittat ett yrke där jag får arbeta med mitt absolut största intresse!

Årets låt: Passenger – Let Her Go

Årets bästa vecka: PT-veckan nr 2

Årets guld: SM-guldet i hockey

Årets kommentar 1: ”Jaha, vad gör man nu? Hur firar man? Hur GÖR MAN?” (Sanna, efter att slutsignalen gått i den avgörande finalmatchen mot Luleå i hockeyslutspelet.)

2013 fick jag äntligen uppleva mitt älskade Skellefteå ta SM-guld i hockey! Helt magisk känsla att få stå hemma i ladan, hoppa och sjunga tillsammans med hela hemmapubliken. Eufori!

Årets bästa arbetsdag: Anna och Pontus bröllop. Vackert, fullt med barndomsvänner och kärlek.

2013 var året då jag började spendera mer tid på gymmet och intresset för styrketräning började på allvar. Eftersom jag inte haft något eget boende på länge har gymmet även blivit min fristad. Där får jag tid att fokusera på bara mig, kroppsligt och mentalt.

Årets låt 2: CHVRCHES – The Mother We Share

Året då jag fick känna på hur det känns att vara utbränd. Tappade något men vann många nycklar in till framtiden.

Årets uppesittarkväll: Kvällen och natten på hotellrummet innan examensdagen på PT-utbildningen. Tack Lisa!

Årets låt 3: Ellie Goulding – How Long Will I Love You

Lämna en kommentar