Jag vill resa!

Längtar utomlands. Jag vill gå barfota på vita stränder, höra ett annat språk, se nya platser, köpa smakrika frukter, bada utan att frysa om tårna, testa nya maträtter, åka på utflykter, fota platser jag aldrig tidigare besökt. Jag vill, jag vill, jag vill. Jag vill gå omkring på Arlanda och veta att jag har allt underbart framför mig. Resa är att leva.

Samtidigt längtar jag till hösten också. Jag älskar hösten, färgerna, den friska luften och det speciella ljuset. När kvällarna blir mörka. När konsumtionen av ikeas värmeljus ökar och doften av scones tillhör vardagskvällar igen. Jag blir kramig i hela kroppen. Jag vill köpa nya tesorter och fler tekoppar!

”The reason people give up so fast is because they tend to look at how far they still have to go, instead of how far they have gotten”

Lämna en kommentar