Veckans utmaning

I fredags när jag klev av mitt arbetspass på förmiddagen fick jag för första gången på länge känna helg-känslan igen. Begav mig till gymmet och kunde träna utan att ha en tid att passa. På kvällen kom Jonas hem och hela ”familjen” var samlade runt middagsbordet. Jag bjöd på tacogratäng och sedan trängdes vi alla i soffan resten av kvällen. Igår hade jag träningsledigt och tillbringa mestadels av dagen i soffan med min bok och min tekopp. Ovanligt för att vara mig men väldigt skönt.

Jag behöver finna delar av mig själv som jag tappat bort och laga några som gått sönder lite. Jag försöker att trampa vägen själv, därför tillbringar jag mycket tid ensam. Gärna i skogen där jag alltid kan hämta kraft när jag känner mig svag. Träningen är också ett sätt för mig att rensa ut dåliga tankar och fokusera framåt.

Det som har varit går aldrig förändra, men det går lära av. Allt som är framför en går däremot att påverka och det är där jag vill lägga fokus nu. Positiva saker jag ser framför mig;

– Baka och äta semlor på tisdag
– När snön försvinner från vägarna ska jag plocka fram mina nya oanvända LILA asics löparskor och springa i skogen.
– Få min första lön
– Hockeyslutspelet
– Våren
– Ett spännande, inspirerande jobb i juni
– Påsk, jag gillar påsken!
– När jag ska åka ner till Skåne och hälsa på
– Min och Kombos vinkväll

Dessutom har jag börja sätta upp veckans utmaning varje söndag. Denna vecka är utmaningen att trots varierade arbetstider planera in så att jag får i mig minst 5 av 6 mål mat om dagen.

Låt inte bara veckorna gå! Vad har ni för mål med kommande vecka?

Lämna en kommentar