Lic. Personlig Tränare

Har ni någon gång känt hur tanken ”livet kan inte bli bättre just nu” inte bara flugit förbi utan även fått er att stanna till i nuet och skapat en stark medveten lycka? Just den känslan hade jag när jag satt med några klasskamrater på Broken i Stockholm i söndags. Jag hade klarat slutexaminationen på min PT-utbildning några timmar tidigare och livet var sådär oförskämt perfekt.

Superlativen för att beskriva mina klasskamrater och lärare finns inte. Jag är helt övertygad om att vi har branschens mest kompetenta lärare på The Acadamy. Kristina Andersson, Jari Ketola, Anders Benktander, Mikael Nordström, Per Vikman (Hejja SAIK!) för att nämna några. Ett extra tack till Anders som räddade mig från en andnödskrävande revbenslåsning och Per som lyckats forma mig på bästa sätt som PT.

Vi har brutit ihop, slagits om skivstängerna, gått bearwalk, stått i toakö, frusit, svettats, druckit te, frivänt med darrande vader, gjort kullerbyttor tills det mentala tillståndet nästan blivit återställt, lärt oss leva med särskrivningar, fyllt kylen med keso, gjort maxtester, skrattat, rest oss upp, jonglerat med pennor, lärt oss varandras träningsbakgrunder utantill, stretchat, pratat skulderblad och bålkontroll, lärt känna varandra, fått de absolut bästa förutsättningarna för att bli fantastiska PT’s.

Dessa två veckor är bland de bästa i mitt liv. Tack alla Ni som bidragit till det.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Hahaha . . . Ränderna går aldrig ur, som man såg redan på Dagis. Styr, ställer, riggar och engagerar . . . . men tror det uppskattas av din klasskamrater. Härligt!!